Tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Tuinadvies

Tuinadvies

Uw tuin hoort bij uw huis, uw persoonlijke leefruimte, uw eigen plek. Daarom moet de inrichting van uw tuin aansluiten op de inrichting en de sfeer van uw huis. Zij vormen samen één geheel. Darius Rad Hovenierbedrijf heeft een unieke en originele visie op de aanleg en inrichting van uw tuin. Hij maakt samen met u een goed doordacht plan, waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plek innemen. Een tuin die in alle seizoenen een genot is om te zien en om in te vertoeven. Een plek waar u kunt zonnen, waar kinderen kunnen spelen, waar u familie en vrienden kunt ontvangen, waar u kunt koken,  rust zoeken of spiratie opdoen. Wat u wilt, wij geven er vorm aan.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Wij gaan eerst met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden af te stemmen. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en is vrijblijvend. Wij komen bij u thuis zodat wij de tuin en de ruimte kunnen zien. We letten op de ligging, de lichtval en de stijl van het huis. Natuurlijk is ook uw budget van belang. Vaak bieden wij verrassende en creatieve oplossingen om bijvoorbeeld oude stenen of materialen op een andere manier opnieuw te gebruiken.

Als we weten wat uw wensen zijn, maken wij een plan, een conceptontwerp, en dat bespreken we met u. Als u specifieke wensen heeft over bepaalde beplanting of materiaal helpen we u om tot de juiste keuze en combinatie te komen. Nadat alles goed is doorgesproken, zowel het plan als de kosten, en eventuele aanpassingen zijn verwerkt, gaan we aan de slag.

0/5 (0 Reviews)